RyNNo
|
|
Rynoo | Date: Vineri, 05.Aug.2011, 22.27.40 | Message # 1 |
Group: Checked
Status: Offline
| A ad-lantis.com B bigtimebux.com bemabux.com bux4cash.com C clicksia.com D dicebux.com E ehomebux.com G globobux.com I ifbux.com incrasebux.com K kinzmoney.com N neobux.com O optimumbux.com P pro-adbux.com <- SCAM (DOMAIN SUSPENDED) U unctionptc.com <- SCAM V vccbux.com X xybux.com <- SCAM Z zakeyclix.com
Message edited by Rynoo - Joi, 25.Aug.2011, 19.14.00 |
|
| |
Dorynetz | Date: Sâmbătă, 06.Aug.2011, 00.58.02 | Message # 2 |
Group: Administrators
| La Globobux am o cerere de peste jumatate de an; din cauza aceasta eu l-am trecut in lista cu site-uri scam.
|
|
| |
Rynoo | Date: Sâmbătă, 06.Aug.2011, 12.20.32 | Message # 3 |
| Globobux plateste membrii in 30 zile lucratoare, adminul de pe incrasebux l-a ajutat pe cel de pe globo sa faca site-ul si planul de afaceri, dak iei cel mai mic upgrade adica de 3,5$ iti da banii instant, eu deokmdata n-am scos, urmeaza in scurt timp
|
|
| |
Dorynetz | Date: Sâmbătă, 06.Aug.2011, 13.07.26 | Message # 4 |
| Cum pot investi intr-un site care-si incalca propriile reguli? Cum ai zis si tu, Globobux plateste in 30 zile, insa eu astept de peste 180 zile, si nu sunt singurul.
|
|
| |
Rynoo | Date: Sâmbătă, 06.Aug.2011, 14.23.06 | Message # 5 |
| Mda foarte posibil, ai incercat cu ticket support?vad ca se lucreaza la un nou script si o bucata de timp platile au fost blokate pe paypal...mna akum nu-ti pot garanta nimik, eu ink merg cu el ca am ceva pe el si as vrea sa vad ce-i de capul lui...
|
|
| |
Dorynetz | Date: Sâmbătă, 06.Aug.2011, 15.33.40 | Message # 6 |
| Bineinteles ca am incercat cu 'ticket'...dar intotdeauna mi se raspundea dupa 3 saptamani, iar in mesaj mi se trimitea un link care ma directiona catre un mesaj postat de admin unde zicea ca are ceva probleme cu procesoarele de plata, ca lucreaza si la site..etc...am postat mesaje si in forum....deci pentru mine e clara treaba..SCAM. Daca te plateste, da-mi de stire
|
|
| |
Rynoo | Date: Miercuri, 10.Aug.2011, 17.35.12 | Message # 7 |
| unctionptc.com scam, au ridicat pretul unui reclame la 1$, 2$ si minim payout e 100000$ :)))ce e asta cine sta atat :)))
|
|
| |
Dorynetz | Date: Miercuri, 10.Aug.2011, 20.36.05 | Message # 8 |
| Wow ...il voi adauga in lista cu site'uri scam.
|
|
| |
Rynoo | Date: Vineri, 12.Aug.2011, 13.17.24 | Message # 9 |
| xybux.com la fel scam, am cerut plata de pe 15/07/2011 astazi e 12/08/2011 si n-am primit nimik, plus k la support ticket nu raspunde nimeni.Inca ceva, de ce nu pot edita primul post cu site-urile?nu-mi mai apare edit-ul
|
|
| |
Dorynetz | Date: Vineri, 12.Aug.2011, 16.08.08 | Message # 10 |
| ""xybux.com la fel scam, am cerut plata de pe 15/07/2011 astazi e 12/08/2011 si n-am primit nimik, plus k la support ticket nu raspunde nimeni."" ...in cat timp spun acestia ca platesc? Din ce observ, platile se fac instantaneu, dar pot aparea diferente intre membrii standard si cei cu upgrade.
""de ce nu pot edita primul post cu site-urile?nu-mi mai apare edit-ul"" ...incearca acum, si spune-mi daca merge.
|
|
| |
Rynoo | Date: Sâmbătă, 13.Aug.2011, 13.26.39 | Message # 11 |
| Am editat post-ul, care e faza cu xybux, platile se fac manual la membrii standard iar dupa cum am vazut la upgrade e interval de 15 days for waiting, am numarat si 15 zile lucratoare, nu doar calendaristice, si nimik, no pay, no answer la ticket...Nu mai are rost sa click-ui degeaba, am dat cashout la 1,5 $ iar akum am iarasi peste 1,5$, am incetat sa mai dau click-uri akolo de ieri.
|
|
| |
Dorynetz | Date: Sâmbătă, 13.Aug.2011, 19.01.27 | Message # 12 |
| Vad ca au incetat sa mai faca si plati, ultima plata fiind pe 9 august. Daca nu face vreo plata in 3 zile, va fi adaugat in lista scam.
|
|
| |
Rynoo | Date: Duminică, 14.Aug.2011, 13.52.22 | Message # 13 |
| Mda e SCAM sigur xybux, iti spun pentru ca eu cerusem plata de mult, ei ink plateau, dar nu cred ca plateau membrii standard, iar in legatura cu globobux, la fel cred ca e SCAM, pe forum-uri nimeni nu raspunde, nici in la Romanian, nici la news, nicaieri...Bine ca m-am oprit, am vrut sa-mi iau upgrade din ala mic de 3,5$ sa scot banii ca am vreo 8$ akolo, imi parea rau dupa...
|
|
| |
Dorynetz | Date: Vineri, 26.Aug.2011, 23.59.10 | Message # 14 |
| ..despre 'pro-adbux.com'...observ ca este online; ce credit ai acumulat la ei? Vad ca nu au platit pe nimeni pana la aceasta data... si mai observ ca a fost cumparat de altcineva. Intr-un cuvant..nu investiti in acest site.
|
|
| |
Rynoo | Date: Luni, 29.Aug.2011, 13.36.58 | Message # 15 |
| Mda am observat ca a fost suspendat, acum a fost cumparat de alcineva si pus iar in functiune...cine stie cat va rezista...nici nu incape indoiala, n-are rost sa investesti aici...cel mult in bannere atat
|
|
| |